top of page

DJ WICKY

Op zoek naar een echte gangmaker voor uw feest? Zo één die echt iedereen op de dansvloer weet te krijgen? Zo één die direct de sfeer aanvoelt en zich als een kameleon aanpast aan het publiek? En die ook nog betaalbaar is?

 

DJ Wicky is de naam! Een DJ die meer doet dan alleen maar plaatjes draaien. Hij zet de boel op z’n kop, is van alle muzikale markten thuis en daarom geschikt voor elk denkbaar evenement.

Zuid Amerikaans, Après Ski, Hits van nu of van toen, Nederlandstalig? Alles is bespreekbaar, alles wordt aangepast aan het thema en tot in de puntjes verzorgd.

 

DJ TUK TUK 

Wilt u een echte eye-catcher op uw evenement? Met de knaloranje Tuk Tuk van DJ Wicky scoort u optimaal. Zowel buiten en binnen inzetbaar. Voor de opening van uw pand, de sportdag voor uw personeel of gewoon voor uw bruiloft. En…zo’n tuk tuk levert ook nog eens leuke (trouw-) foto’s op.

 

VERLICHTE DANSVLOER 

Even terug naar Saturday’s Night Fever met een prachtig verlichte dansvloer. Het optimale Disco-effect.

En nog leuker als daarin uw logo herkenbaar is.

 

INFLATABLE BOOTH 

Heeft u stijlvol evenement dan presenteert DJ Wicky zijn muziek vanachter zijn inflatable booth. Strak, modern en in kleur volledig aan te passen aan uw wensen.

bottom of page