top of page

KINDERFEEST

De meest gemotiveerde werknemer is een ouder die ziet dat zijn kind blij wordt gemaakt door de werkgever. Familiedagen is dan ook bij uitstek de gelegenheid om als werkgever een extra tandje bij te zetten.

 

Of het nu gaat om een ouderwets Sinterklaasfeest of om een sportieve activiteitendag in de zomer, als het maar in het teken van familie staat. Die saamhorigheid zult u terugvinden op de werkvloer.
Voor het Sinterklaasfeest bieden wij u een scala aan losse acts en/of thema’s. Ontbijten met Sinterklaas, So you think you can sing or dance, Hollywoodparty, Mystery-land of een Jungle Safari, het is slechts een greep uit de mogelijkheden.

 

Gecoacht worden door bijvoorbeeld voetbal-legendes John de Wolf of Johnny Rep, tennislessen krijgen van Raemon Sluiter of indoor-schaatsen met voormalig topschaatser Erik Hulzebosch of Yvonne van Gennip. Een familiesportdag waar nog lang over gepraat zal worden.

Maar ook zonder deze coryfeeën kunnen wij u een spraakmakende familiedag bieden.
Wat te denken van een complete mini-kermis waar zowel jong als oud zich kostelijk kan vermaken, of diverse workshops, afgestemd op de leeftijd.

Uw budget is onze leidraad en of u het nu bedenkt of wij……niets is onmogelijk!

 

MOBIELE KINDEROPVANG

 

Even lekker genieten van het bedrijfsfeest, samen met je collega’s zonder dat je elke keer achter de kinderen aan moet.

 

Onze mobiele kinderopvang kan in delen worden opgesteld, voor kleine of grote groepen en voor elke leeftijd tot 12 jaar. De kinderen amuseren zich met een diversiteit aan activiteiten, geheel naar uw wens en budget opgesteld. Kinderschminken, een cadeautje maken voor papa of mama, video-gamen, tekenfilms maar ook een volledig speeltuintje behoort tot de mogelijkheden.

Allerbelangrijkste is dat alles gebeurd onder het toeziend oog van ervaren, gediplomeerde medewerksters. Mobiele telefoon vergeten? Ons team heeft een reserve voor u zodat zij contact met u op kunnen nemen als uw kind dat wil. Flesje melk of potje vergeten? De dames hebben een (beperkte) voorraad en verwarmen graag het eten voor uw kindje. En zijn ze moe, dan kunnen de kleintjes gewoon lekker in onze bedjes tot rust komen. 

bottom of page