top of page

MARIE CHRISTIEN

Weet jij voor mij een zangeres, die als een nachtegaal klinkt en Nederlandstalig zingt? Ze moet het vlot en boeiend aan elkaar kunnen praten en liefst ook nog als een stralend middelpunt op het podium staan’.

Jazeker! Lees maar eens verder.

Marie Christien zingt al jaren en past zich gemakkelijk aan plaats, tijd en omstandigheid aan. Haar basisrepertoire bestaat uit zelfgeschreven liedjes, op verzoek aangevuld met nummers van bekende Nederlandstalige artiesten. Ze beschikt over lekker in het gehoor liggend materiaal. MarieChristien is niet op haar mondje gevallen en dat laat ze tussen de nummers door dan ook duidelijk blijken.

Met haar innemende voorkomen, sprekende teksten en sprankelende uitstraling speelt ze gemakkelijk en flexibel in op het publiek. Dankzij haar laagdrempelige, herkenbare liedjes van hoge kwaliteit weet deze sportieve  podiumvrouw uiteenlopende gezelschappen direct te boeien. Uiteraard altijd in (aan)gepaste kleding en met eigen geluid.

MarieChristien treedt op bij allerlei soorten gelegenheden: van personeels- tot doopfeest van braderie t/m theater met live muzikanten. Ze is dus heel wat gewend. Door haar verscheidenheid aan voorstellingen is zij het gehele jaar door inzetbaar.

bottom of page