MAUREEN BECHOE

Maureen Anoushka Bechoe studeerde af als actrice in 2006 aan de MBO Theaterschool in Rotterdam en in 2012 als Docerend Theatermaker aan de HBO Academie voor Theater in Tilburg.

 

Tussen de bedrijven door behaalde zij ook haar certificaten tot Director en Sociaal Cultureel Werk. Een creatieve studiebol dus die het fijne wil weten van haar vak en passie: Het acteren!

 

De combinatie actrice, theaterdocente en theatermaakster geeft een verrijking aan het spel van Maureen. Het geeft haar diepte, meer inzicht, houdt haar scherp en maakt bovenal dat zij makkelijk te regisseren is. Voeg daar haar gevoel voor perfectie aan toe en je hebt een gouden formule!

 

Daarnaast is Maureen ambitieus. Dit uit zich in haar onderzoekende houding, vooruitstrevendheid in alles wat zij doet en haar harde werken. De ervaringen die zij opdoet in haar leven vormen een belangrijke drijfveer en dat zie je terug in haar spel.

In haar weinige vrije tijd beoefent zij met dezelfde passie haar sportieve activiteiten die zich voornamelijk richten op vechtsporten. Wederom een opmerkelijke combinatie gezien haar frêle postuur.