top of page

MICHIEL VAN GRINSVEN

Michel van Grinsven is een allround entertainer met meer dan 25 jaar ervaring. Hij werd geboren in Amsterdam in 1960. Het entertainment vak trok hem erg aan, en in de loop der jaren is hij zich gaan specialiseren in diverse vaardigheden.

 

Zijn veelzijdigheid is zijn grote kracht. In het verleden werkte Michel voor veel grote bedrijven op zeer uiteenlopende omstandigheden. Van beurs tot personeelsfeest en van zorgcentrum tot cruiseschip. Van personeelsfeest in een fabriek, tot een familie optreden voor de Koninklijke familie op paleis Soestdijk. Door gebruik te maken van diverse entertainment vormen, weet hij een afwisselend programma te brengen met veel interactie.

 

Michel brengt nieuw en oud repertoire, vaak met een verrassende wending . Ook brengt hij enkele luchtige verbazingwekkende goocheltrucs in zijn show.

 

Michel is een van de weinige buiksprekers in Nederland. De eigenwijze papegaai Jeroentje verovert binnen de kortste keren de harten van het publiek en met zijn eigenwijze slimheid weet hij zich goed te redden. Een hoogtepunt in de show is het wanneer iemand uit het publiek functioneert als ” de levende buikspreekpop”, welke ook nog zang en dans ambities blijkt te hebben.

 

Herkenning, sentiment, interactie en vooral veel humor zijn de ingrediënten van zijn (senioren) programma.

 

bottom of page