top of page

SPOTLIGHTS ON.....!

Een succesvol programma in een splinternieuw, modern jasje!

 

Heeft het bedrijf binnenkort een lustrum? Viert de CEO binnenkort een jubileum ? Of gaan er twee bedrijven/afdelingen fuseren en moeten die nader tot elkaar komen?

Met het programma ‘Spotlights On:..’ wordt door een professioneel team de onderste steen boven gehaald, vanzelfsprekend discreet en in overleg met de opdrachtgever.

 

In de live-uitvoering ontvangt de gastheer of -vrouw naar keuze een keur aan binnen- en/of buitenlandse gasten die elk op zijn of haar unieke, ludieke of serieuze wijze een stukje van de geschiedenis belichten en daarmee de jubilaris of het bedrijf ‘in de hoofdrol’ plaatsen. U kunt hier gebruikmaken van uw eigen locatie die wij dan feestelijk voor u aankleden of een externe locatie naar keuze. Desgewenst wordt het programma gelardeerd met (oude) foto’s en bewegende beelden, optredens van bekende (inter-) nationale artiesten of eigen personeel, en eventueel vastgelegd op beeld als blijvende herinnering aan het evenement.

 

Indien een live-uitvoering niet realiseerbaar is, bieden wij de mogelijkheid om het programma ‘Spotlights On…’ uitsluitend op beeld vast te leggen. Met onze professionele cameraploeg onder leiding van een regisseur gaan wij bij de meest interessante gasten langs en brengen op die manier de geschiedenis van jubilaris of bedrijf in kaart. Elk gewenst facet wordt belicht en ook hier worden de leukste foto’s of bewegende (archief-) beelden tussen de interviews gelast zodat er één naadloos geheel ontstaat. De film kan dan op een later tijdstip publiekelijk of in privé-sfeer worden bekeken.

Een waardevol en bijzonder gewaardeerd document!

 

Een greep uit de vele mogelijkheden:

-Een feestelijke bijeenkomst waar men vanuit een theateropstelling kijkt en luistert naar de gasten en het beeldmateriaal.

-Een optreden van ‘Wim Kan’(acteur/cabaretier Rob van de Meeberg) die binnen het programma een aangepaste conference opvoert van ca. 20 min.

-Speciaal ingestudeerde liedjes of sketches met eigen personeel als opening cq. slotstuk van het programma.

-Een bekende presentator/presentatrice of juist de nieuwe directeur die met onze professionele begeleiding het programma in de juiste banen leidt.

-Een gecombineerd zakelijk en privé programma (bijv. bij familie-bedrijven).

-Een ‘Spotlights On:…’programma voor een x- jarige bruiloft, de opening van een nieuw pand of om het personeel extra te motiveren.

-Een optreden van de favoriete artiest van de jubilaris in het programma.

 

Kosten op aanvraag en afhankelijk van het samen te stellen programma.

bottom of page